Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Första dagen med Blogg100

Blogg100

Jag tänker sticka ut hakan. Har länge känt att jag skulle vilja skriva lite mer. Blogg100 av Bisonblog är en bra idé och kanske extra viktig i år. Mitt schema tillåter inte egentligen att jag tar på mig mer åtaganden men jag vill ändå försöka.

Här kommer jag blanda högt och lågt, förmodligen både på engelska och svenska. Jag kommer visa en del bilder och kommentera saker jag funderar på. Jag ska göra mitt bästa för att klara 100 dagar på raken med blogginlägg.

Jag tror inte jag kommer vara så politisk utan mer ha inställningen att jag ska sprida positiva saker omkring mig. Musik, fotografi eller litteratur som inspirerar till exempel.

Bilden är tagen i Covent Garden i januari i år. Det var en magisk solnedgång och den moderna länken mellan två äldre byggnader inspirerade mig att knäppa en bild i språnget.

#blogg100 Foto: Göran Arvidson

signature

No Comments Yet.

Leave a Reply