Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

WordPress 3.5 Elvin är här

Teamet bakom WordPress jobbar på för fullt! Elvin är här, det vill säga WordPress 3.5 inte så många månader efter att 3.4 släpptes. Här följer ett utdrag ur en artikel jag skrivit på Uppdateramera. Vill du läsa hela artikeln hittar du den här. Uppdateramera är mitt och Niklas Högefjords gemensamma projekt för att skriva om WordPress på svenska för alla. På uppdateramera hittar instruktioner för nybörjare och mycket mera.

Några av nyheterna i WordPress 3.5

Enklare hantering av plugins

På sidan för plugins kan du nu välja fliken favoriter. Där kan du se dina eller andras favoriter och på så sätt slippa leta igenom hela WordPress enorma kartotek av plugins. Genom att fylla i ditt eller någon annans WordPress.org användarnamn får du upp respektive favoritlista.

Mediabiblioteket har fått sig en rejäl uppfräschning

Till att börja med är uppladdaren helt omgjord så att du ser bilderna till vänster och till höger ser du de inställningsmöjligheter du har per bild/galleri. Du kan nu se de nya inbyggda gallerierna. Du kan också markera flera bilder ur biblioteket och skapa ett nytt galleri. Du kan också ladda upp en serie bilder på en gång.

ill du läsa hela artikeln hittar du den här.

signature

No Comments Yet.

Leave a Reply