Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vikten av rätt val av miljö

Gamla stans takåsar

Precis som för dom flesta omkring mig blir det ganska många timmar på jobbet. Varje dag påminns jag om hur viktigt det är att vara i en miljö som man trivs i. Där man kan växa och dit ens kunder vill komma. Mitt yrke kräver att vi är noga med att hålla på det konfidentiella. Vi har ofta samtal som är utmanande och komplexa för alla inblandade parter och därför är det viktigt att kunna matcha de förutsättningarna miljömässigt. Hos oss kan du smita i gränden och åka hiss rakt upp in i kontoret. Vi har skapat en miljö som ska vara lugn och samtidigt mana till kreativitet. Från mitt rum har jag bland annat denna utsikt.

Jag har det bra på jobbet. På många sätt!

#Blogg100

signature
1 Response
  • Jerry
    March 5, 2017

    You are immensely lucky.

Leave a Reply