6ft5 – Photography – Göran Arvidson

ManageWP gillar Swedish Greys

Jag har under några månader nyttjat ManageWP´s tjänster och är mycket nöjd. De underlättar för mig att ge bra service till mina kunder då jag kan enklare överblicka många sajter på en gång och se vad som behövs i form av uppdateringar, backuper och så vidare.

Idag upptäcker jag att ManageWP listar vårt WordPress tema Swedish Greys som ett av deras 5 favoriter i juni! Det är kanske inget vidare med eget beröm, det har ju en tendens att lukta säger myten. Men. Jag blir både glad och stolt över uppmärksamheten och det vet jag att Niklas på Krokedil blir också.

Posted in arbete, webb, WordPress and tagged , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

2017 © All content Copyright 6ft5 / Göran Arvidson.