6ft5 – Photography – Göran Arvidson

Jag och min kollega Titti har varit i London och bland annat blivit helt tagna av…

Jag och min kollega Titti har varit i London och bland annat blivit helt tagna av David Bowie-utställningen. Ett slags tidig kick-off inför hösten. Utställningen slutar nu 11e augusti men ska sedan resa runt i världen. Har du möjlighet kan jag varmt rekommendera att se den!

Varför David Bowie? – HammarlingConsulting
Inför hösten vill man kick-offa, pensla fram samsyn kring årets affärsplan och själv få inspiration i sin yrkesroll. Vi valde att sparka loss tidigt i år eftersom vi aldrig riktigt sommarstängt och efter tre dagar i London är vi nu…

Posted in G+ import. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

2017 © All content Copyright 6ft5 / Göran Arvidson.