Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Jag och min kollega Titti har varit i London och bland annat blivit helt tagna av…

By Posted on 0 No tags 0
Jag och min kollega Titti har varit i London och bland annat blivit helt tagna av David Bowie-utställningen. Ett slags tidig kick-off inför hösten. Utställningen slutar nu 11e augusti men ska sedan resa runt i världen. Har du möjlighet kan jag varmt rekommendera att se den!

Varför David Bowie? – HammarlingConsulting
Inför hösten vill man kick-offa, pensla fram samsyn kring årets affärsplan och själv få inspiration i sin yrkesroll. Vi valde att sparka loss tidigt i år eftersom vi aldrig riktigt sommarstängt och efter tre dagar i London är vi nu…

signature

No Comments Yet.

Leave a Reply