Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Historien om Headhuntern

Numera titulerar jag mig Headhunter eller Executive searchkonsult

Jag har bytt yrke. Tog med mig det kreativa, intresset för utveckling och ledarskap och bytte roll helt. Ingår sedan snart ett år i ett starkt team på Hammarling Art & Consulting där vi letar fram de ledare och specialister som våra uppdragsgivare behöver. Känner mig lyckligt lottad som får vara i en miljö där det kreativa får plats.

Det är viktigt att byta jobb med jämna mellanrum. Att ställas inför nya utmaningar. Jag känner fortfarande starkt för mitt företag och de kunder jag har och har haft förmånen att få jobba tillsammans med och kanske att det faktumet också bidrog till att det var dags att gå vidare?

Det handlar fortfarande väldigt mycket om kommunikation. Jag får använda mina kunskaper på ett nytt sätt och det föder även min egen utveckling.

Jag har svårt att säga något generellt om hur länge man ska stanna på ett jobb men att byta yrke helt och inte bara arbetsplats tycker jag dom flesta ska överväga att göra någon gång i livet.

Själv har jag bytt yrke några gånger och först nu känner jag att allt samverkar. Min samlade kunskaper och erfarenheter kommer till sin rätt. Jag är precis där jag vill vara. Nämligen genom att bidra till andras utveckling och därmed fortsättningsvis även min egen.

Vad säger du? Vad blir ditt nästa steg yrkesmässigt?

Vill du läsa mer om hur vi faktiskt arbetar kan du göra det på hammarlingconsulting.com

Du hittar mig även på Linkedin och Twitter

Uppåt!

signature

No Comments Yet.

Leave a Reply