Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Gef Design Firar 12 årsjubileum och 10-årsjubileum som AB

I år är det 12 år sedan jag startade Gef Design. Det känns lite som om det var igår. Minns hur jag hade sagt upp mig från ett fast arbete som steward på Premiair för att jobba freelance med formgivning på heltid. Första dagen utan fast jobb kände jag mig både förväntansfull men också ganska nervös. Hade jag verkligen gjort rätt? Andra dagen som freelance var den 11e september 2001 och jag minns att jag tänkte att jag nog gjort ett bra val trots allt. Mycket har hänt inom resebranchen sedan dess och jag har fått behålla flera roliga delar. Dels som en gänget av respress men även som fotograf med resereportage som en av tjänsterna. Jag har gjort både spännande och roliga reportageresor tillsammans med Bodil Sjöström.

Det har visat sig vara ett bra val. Jag har haft väldigt mycket kul under dessa år och lärt mig enormt mycket. En av de stora fördelarna med mitt jobb är att jag får träffa andra som brinner för sitt jobb och därmed lära mig massor om brancher och yrken jag inte skulle få en lika stor inblick i. Ett av de första riktigt stora projekten var när jag och Heléne Carlstedt jobbade tillsammans med allt skandinaviskt material till lanseringen av Adobes Creative Suite 1.

I år är det även 10 år sedan Gef Design omvandlades till ett Aktiebolag. Någon annan marknadsförare som nog är en smartskalle har kommit på att göra en affärsidé av den kunskapen (som jag själv glömt faktiskt). Idag fick jag nämligen en 10-års jubileumspenna med ett brev som gratulerade mig och samtidigt ville tala om att jag kan beställa dessa pennor i stor mängd till bra pris.

Jag kommer förmodligen inte köpa någon större mängd pennor. Känns inte som den största meriten att jag drivit eget i 12 år. Det är andra saker som spelar större roll men det roliga med pennan var att den fick mig att titta tillbaka på dom här åren och minnas en massa bra händelser.

2013 kommer jag fortsätta jobba på att vidareutveckla mig. Söka bra samarbetspartners och nya roliga uppdrag.

Kontakta mig gärna så är du välkommen att besöka mig på kontoret på en kopp kaffe. Vi kan prata om vikten av en bra penna för att skapa god marknadsföring!

Google+: View post on Google+

signature
3 Responses

Leave a Reply