Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
5 Responses
 • Johan Lundström
  April 29, 2013

  Vilken fräck kamera! Skulle absolut kunna tänka mig en sån, om den är så bra som den verkar… :-)

 • Goran Arvidson
  April 30, 2013

  +Johan Lundström Den har fått väldigt bra kritik. Jag är sugen på en alltid-i-fickan-kamera som tar bilder man kan göra något med. Där är iphonekameran inte tillräckligt bra

 • Jenny Lingstam
  May 1, 2013

  Inte provat, men skulle köpa om jag skulle köpa kompakt idag. Hör bara gott om den!

 • Mattias Karlsson
  May 12, 2013

  Nej, men den är nog riktigt bra! Själv väntar jag grymt mycket på nya Ricoh GR! Har en äldre GR som jag är fantastiskt nöjd med och det lär knappast bli sämre med en stor APS-C sensor förpackad i samma kostym.

 • Goran Arvidson
  May 12, 2013

  +Mattias Karlsson Jag är en sådan mes i detta med att skaffa en liten extra kamera att leka med. Det är som att det är största investeringen ever helt plötsligt. Hört mycket gott om Ricoh GR men aldrig testat. Får nog ge mig på det innan beslut :)

Leave a Reply